HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Polední menu hotelové restaurace 11. - 15. 6. 2018

Přinášíme opět novou nabídku poledního menu pro dny 11. až 15. června 2018.

 Pondělí

Brokolicový krém

Zapékané těstoviny s uzenou kýtou, kyselý okurek

 

Úterý

Francouzská polévka

Ruská hovězí pečeně, houskový knedlík

 

Středa

Bramborová polévka

Jitrnicový a jelítkový prejt, zelí, vařený brambor

 

Čtvrtek

Selská polévka

Domažlické ragú, dušená rýže

 

Pátek

Frankfurtská polévka

 Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurkový salát

 

 

Cena poledního menu je 132 Kč.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kolektiv restaurace Hotelu HEIPARK

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+