HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Polední menu 7. - 11. 6. 2021

Polední menu je v nabídce restaurace Hotelu Heipark vždy v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

Pondělí

polévka: celerová

menu 1: steak z vepřové panenky, opékaný brambor, zelný salát s mrkví

menu 2: listový salát s plátky červené řepy, medovými ořechy  a pečeným kozím sýrem

 

Úterý

polévka: frankfurtská

menu 1: hovězí plátek na žampionech, těstoviny

menu 2: cizrnové kari s květákem a tofu, rýže

 

Středa

polévka: zeleninová

menu 1: kuřecí rizoto sypané sýrem, kyselý okurek

menu 2: sójové kostky se žampiony a pórkem, batáty

 

Čtvrtek

polévka: vývar s rýží a hráškem

menu 1: masové klopsy, rajská omáčka, houskový knedlík

menu 2: caesar salát s kuřecím masem

 

Pátek

polévka: čočková

menu 1: smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarka

menu 2: rybí filé na másle, pšeničný bulgur

 

Cena poledního menu je 132 Kč.

Doporučujeme objednat předem na tel. 734 684 476, nebo emailem na hotel@heipark.cz. 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu