HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Polední menu 21. - 25. 11. 2022

Zveme Vás na polední menu, které je v nabídce hotelové restaurace vždy v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

Pondělí

polévka: minestrone

menu 1: asijský vepřový bůček na kari, jasmínová rýže, sezam

menu 2: salát s nakládanou zeleninou, grilovaný hermelín

 

Úterý

polévka: hovězí vývar, játrová rýže, celestýnské nudle

menu 1: špenátové krupoto, vepřová krkovice

menu 2: smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka

 

Středa

polévka: kyselice

menu 1: roláda z kuřecích prs, šťouchaný brambor

menu 2: bumbo nambo (rýžové nudle, hovězí, čerstvá zelenina, sladkokyselá zálivka)

 

Čtvrtek

polévka: bramborový krém

menu 1: svíčková na smetaně, houskový knedlík

menu 2: wellington se špenátem a lososem, grilovaná zelenina

 

Pátek

polévka: dršťková z hlívy ústřičné

menu 1: bylinkové špecle, houbová omáčka, vepřová panenka

menu 2: burger s trhaným husím masem, BBQ, pečený brambor, tatarská omáčka

 

Cena poledního menu je 145 Kč.

Doporučujeme objednat předem na tel. 734 684 476, nebo emailem na hotel@heipark.cz. 

 

 

 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu