HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

Polední menu 16. - 20. 10. 2017

Pro nadcházející týden je v hotelové restauraci připravena následující nabídka poledního menu.

Pondělí 16. 10.

Chřestová polévka 

 Kuřecí prso plněné ricottou a parmazánem s jemně pikantním grilovaným salátkem, petrželový brambor

 

Úterý 17. 10.

 Frankfurtská polévka

 Vepřová kotleta Duroc na fazolovém ragú s pečeným bramborem ve slupce

 

Středa 18. 10.

 Česneková polévka s pošírovaným žloutkem

 Tuňákové řezy s bylinkovým bulgurem na citrónové omáčce

 

Čtvrtek 19.10.

 Zeleninová polévka

 Konfitovaný vepřový bok s hráškovým pyré a domácím pečivem

 

Pátek 20. 10.

 Hovězí vývar

 Jehněčí kýta v šetrné úpravě sous-vide na rozmarýnu s uzenou bramborovu kaší

 

Cena menu je 132 Kč.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kolektiv Hotelu HEIPARK


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+