HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Polední menu 14. až 18. ledna 2019

Přinášíme opět novou nabídku poledního menu, které budeme podávat v týdnu od 14. ledna v hotelové restauraci.

Pondělí

Čočková polévka

Vepřové kostky na slanině, těstoviny

 

Úterý

Francouzská polévka

Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík

 

Středa

Selská polévka

Kuřecí soté na kari, dušená rýže

 

Čtvrtek

Vývar se zeleninou a nudlemi

Boloňské těstoviny sypané sýrem

 

Pátek

Květáková polévka

 Smažený vepřový řízek, šťouchaný brambor, salátek

 

 

Cena poledního menu je 132 Kč.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kolektiv restaurace Hotelu HEIPARK

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+