HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Polední menu 13. - 17.9.2021

Polední menu je opět v nabídce hotelové restaurace, vždy v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

 

Pondělí

polévka: hovězí vývar s kořenovou zeleninou, masem a nudlemi

Menu 1: vejce, fazolky na smetaně, vařený brambor

Menu 2: listový salát s čočkou a grilovaným kuřecím prsíčkem

 

Úterý

polévka: bramboračka

Menu 1: tagliatelle aglio olio s vepřovou penenkou

Menu 2: kynuté knedlíky s borůvkami

 

Středa

polévka: brokolicový krém

Menu 1: kuřecí Ondráš, salát coleslaw

Menu 2: plněné žampiony špenátem a mozzarellou

  

Čtvrtek

polévka: květáková

Menu 1: vepřová líčka na víně, rýže

Menu 2: smažené sýrové variace, batátové hranolky, tatarka

 

Pátek

polévka: krupicová s vejcem

Menu 1: bramborové knedlíky pněné uzeným masem, zelí

Menu 2: cuketové placičky s dipem, míchaný listový salátek

 

Cena poledního menu je 132 Kč.

Doporučujeme objednat si menu předem na tel. 734 684 476, nebo emailem na hotel@heipark.cz. 

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kolektiv restaurace Hotelu HEIPARK

 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu