HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Polední menu 13. - 17. 1. 2020

Polední menu je v nabídce restaurace Hotelu Heipark vždy v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

Pondělí

Polévka hrstková

Hovězí na houbách ze svíčkové, rýže

 

Úterý

Vývar s nudlemi

Rybí špíz, kuskus

 

Středa

Frankfurtská polévka

Kuřecí steak na špenátovém hnízdě, těstoviny

 

Čtvrtek

Česneková polévka

Vepřový řízek, šťouchaný brambor

 

Pátek

Zeleninová polévka

Tortila s kuřecím masem, pikantní dip

 

Cena poledního menu je 132 Kč.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kolektiv restaurace Hotelu HEIPARK

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+