HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Jedinečná "VOLBA SLÁDKŮ" právě tento víkend v restauraci Hotelu HEIPARK

Ke Svatomartinskému menu neodmyslitelně patří i mladé Svatomartinské víno, které bude během celého víkendu v nabídce hotelové restaurace. Letos jsme však přichystali jedinečnou nabídku i pro milovníky piva, a to "VOLBU SLÁDKŮ" podzimní polotmavý ležák z pivovaru Šariš.

 Spodně kvašený polotmavý ležák "VOLBA SLADKŮ"

Podzim není jen předzvěstí zimy, ale také nádherných barev, do kterých se příroda oblékne. Jejich sytost a zářivost nás inspirovala k výrobě našeho nového ležáku. Použili jsme kombinaci sladů, které mu dodávají plnou, výraznou chuť s karamelovými a mírně praženými tóny a hnědočervenou barvu se zlatavými odlesky. Ochutnejte náš temperamentní, středně hořký ležák s hustou béžovou pěnou.

 

 

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+