HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

6.5. 2017

Zábavný den prasátka Pigy v Heiparku

Den plný zábavy s prasátkem Pigy. Vyzkoušíte si tančení s Markem Dědíkem ze Stardance, naučíte se kouzlit s Pavlem Kožíškem a užijete si koncert mladé Naty. V ceně celodenního vstupného jsou všechny atrakce v Heiparku zdarma. Těšíme se na Vás!

Ceník vstupného

Dospělí 200 Kč
Dítě 4 - 14 let 150 Kč
Dítě do 3 let zdarma

Rodinné vstupné

2 dospělí + 1 dítě 500 Kč
2 dospělí + 2 děti 600 Kč
každé další dítě 100 Kč

 Areál bude otevřen od 10:00 do 21:00 hodin.

 

Celým programem vás provede Jirka Hadaš:

14:00  Kouzelný kabaret prasátka Pigy

15:00  Roztančený svět s Markem Dědíkem

15:30  Koncert malé hvězdy Naty Hrychové

16:00  Zuza a Mamut

17:00  Pavel Kožíšek

Od 12:00 kreativní workshopy pro děti

Od 14:00 taneční workshopy - zumba, latinské a orientální tance

 

Od 10 hodin budou v areálu probíhat testovací jízdy vozů ŠKODA.

Těšit se můžete také na výživové poradenství, kde si můžete nechat zjistit analýzu Vašeho těla či Vašich dětí.

Škoda Auto Heller

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+