HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

1.5. 2018

Výživové poradenství opět v HEIPARKU!!!

Zajímá Vás přesné složení Vašeho těla? Jako každý rok i letos se na Vás budeme těšit 1.5.2018 v HEIPARKU v Tošovicích, kde Vám i Vašim dětem nabídne výživové poradenství NUTRIline analýzu na špičkovém přístroji InBody 230 s bioimpendační analýzou za mimořádnou cenu.

Výživové poradenství najdete u vstupu do hotelové restaurace (naproti bobové dráhy). 

 

CENÍK ANALÝZY

 

ZÁKLADNÍ ANALÝZA

Děti (od 3 do 15 let) 90,-

Dospělí 120,-

Dospělý + dítě 190,-

 

ROZŠÍŘENÁ ANALÝZA

Množství vnitřního (viscerálního) tuku +40,-

Metabolický věk, bazální metabolismus, ABSI +40,-

Kosterní minerály, buněčná hmota, AMC +40,-

Minerální látky, proteiny, vnitrobuněčná a mimobuněčná voda +40,-

 

Uvedené ceny platí pouze 1.5.2018 v Heiparku v Tošovicích.

 

Těší se na Vás
Alena Klozíková, DiS
výživový specialista

 

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+