HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

JARO JE TADY!

Na prodloužený velikonoční víkend spouštíme dětské atrakce a bikepark!
Počasí má přát a proto neseďte doma a přijďte pobýt na čerstvém vzduchu s celou rodinou!
U nás si totiž přijde na své každý.

Už ve čtvrtek rozjíždíme HEIBIKEPARK společně s půjčovnou kol a pumptrackem. Můžete se těšit na adrenalinové novinky.
Pokud chcete vyzkoušet opravdu kvalitní kola, máme k dispozici trailová kola Santa Cruz nebo skvělá dirtová kola na pumptrack značky Commencal!
Navštivte naši on-line půjčovnu na adrese heipark.rezervator.cz a vyberte si kola světové kvality.


Pro jízdu na našich trailech doporučujeme alespoň základní dovednosti pro jízdu na kole v terénu!

O prodlouženém víkendu si můžete užít i vybraných atrakcí jako je bobovka, trampolíny nebo bungee. 

V provozu budou taky obě restaurace.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu!

P.S. užívejte jara:-)

Váš Heipark


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu