HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

22.6. 2019

HEIPARK DAY 2019

Letní HEIPARK DAY letos poprvé v novém termínu!!! Jedinečná sportovní a hudební akce byla vždy takovým rozloučením s létem. Letos jsme se rozhodli, že ho naopak společně přivítáme, a to již 22. června 2019.

Vstupenky v předprodeji za zvýhodněnou cenu si již nyní můžete zakoupit ZDE.

 

DĚTSKÝ PROGRAM:

09:00 - 21:00 volný vstup na atrakce areálu

10:00 - 18:00 workshopy, malování na obličej, pískování, skákací hrad

11:30 pohádkář Taraba

13:00 Magic Bubbles - animátorky

13:00 - 18:00 SVČ Fokus hry a vystoupení

14:00 Lumpína

16:00 pohádkář Taraba

18:00 Čiperkové

19:00 Adéla Frejová

20:00 Mína

 

HLAVNÍ PROGRAM:

09:00 - 21:00 volný vstup na atrakce areálu

15:00 - 19:00 WIPE OUT

21:00 Pekař

22:00 DJ "D" & DJ Icecreamer

23:00 Slza

24:00 DJ Wojki

HEIPARK DAY

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+