HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

25.8. 2018

HEI RUN - překážkový závod

HEI RUN 2018 - to je překážková výzva přímo v srdci našeho Heiparku, která otestuje vaši psychiku, fyzickou zdatnost a odolnost. Tak co, běžíte do toho po hlavě s námi? :-)

Více než 6 kilometrů, přes 20 překážek, 350 míst pro běžce a nespočet zážitků a zkušeností pro všechny z nich. Závod se uskuteční 25. 8. 2018 a nabídne bohatý program, který nebude jen a pouze o běhání! Program spojíme s neméně skvělou akcí HEIPARK DAY 2018.

Jako vždy nezapomínáme ani na ty nejmenší - ve stejném čase odstartujeme také MINI HEI RUN - závod pro děti od 6 do 14 let.

Registrace jsou spuštěné a více informací najdete na http://aktivitytour.cz/portfolio-item/hei-run/

 

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+