HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

ZVEME VÁS NA HUSU

Jako každým rokem i letos Vás zveme na Svatomartinské hody.
11. - 13.11. provoní Heiparkem nejen husí speciality.

Připravili jsme pro Vás jedinečné dobroty nejenom z husy. A to hlavní - Svatomartinské víno - nabídneme z rodiného vinařství Hrabal.
Novinkou se stává možnost objednání celé husy včetně příloh s sebou domů a to pěkně v pekáči :-)

NEZAPOMEŇTE SI REZERVOVAT STŮL NA HOTEL@HEIPARK.CZ NEBO TELEFONICKY 734 684 476


Těšíme se na Vás! 

.

SVATOMARTINSKÉ HODY 11. – 13. 11. 2022

PŘEDKRMY

Husí paštika, brusinkový gel, hruškové chutney, maková tyčinka     157,-

Husí rillettes, chléb, nakládaná zelenina     145,-

 

POLÉVKY

Husí kaldoun     80,-

Husí vývar, kořenová zelenina, bylinkové špecle     75,-

 

HLAVNÍ CHODY

Husí roláda, špenátový knedlík s parmezánem, švestkové pyré, omáčka z ančoviček     449,-

Konfitované husí stehno, variace zelí, houskový knedlík, lokše     469,-

Husí prso, dýňové pyré, konfitovaný batát, red wine omáčka, houby     398,-

Špagety, husí játra, červená cibule, majoránka, červené víno, parmezánová espuma     285,-

Sušené husí prso, salát z červené řepy, rukola, hořčice, pomeranč, vlašský ořech     273,-

 

Pečená celá husa, červené a bílé zelí, houskový knedlík, lokše (pro 4 až 6 osob, objednávka nejpozději do čtvrtku 10.11. do 12 hodin)     1.850,-

+ 500,- záloha za pekáč při objednávce s sebou

 

DEZERTY

Honzovy buchty se švestkami a tvarohem     97,-

Krupicová kaše, hrušky, granola, med     97,-

 

 

HUSA


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu