HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

9.11.-11.11. 2018

Pozvánka na Svatomartinské hody

Zveme Vás ve dnech 9. - 11. listopadu 2018 na Svatomartinské hody do restaurace Hotelu HEIPARK, kde pro Vás budou připraveny tradiční husí speciality. K dobrému jídlu Vám nabídneme také mladé Svatomartinské víno. Rezervujte si stůl včas.

PŘEDKRMY

Husí výpečky v sádle s čerstvým chlebem a cibulovým salátem  69,-

Masová paštika s mandlemi a cibulovou marmeládou, bagetka  69,-

 

POLÉVKY

Husí vývar s játrovými knedlíčky, kořenovou zeleninou a bylinkovým svítkem  59,-

Smetanová polévka s husími drůbky a zeleninovou pěnou  65,-

 

HLAVNÍ CHODY

Konfitované husí stehno, špecle s grilovanou zeleninou  289,-

Pečené husí stehno s červeným, bílým zelím a variací knedllíků  297,-

Filírované husí prso se smrkovo-švestkovou omáčkou a tvarohovými noky  216,-

Husí prso na houbovém ragú, bramborové placičky  213,-

Zeleninový salát s trhaným husím masem, medovo-hořčičným dipem, bagetka  198,-

Pečená celá husa s variací zelí a knedlíků - doporučeno pro 4 až 5 osob  1495,-

/tento pokrm pouze na objednávku předem do 8.11.2018/

 

DEZERTY

Tvarohové knedlíčky na hruškovém pyré sypané strouhaným perníkem  85,-

Jablkový koláč s vanilkovou zmrzlinou a karamelovou omáčkou  66,-

 

Rezervace stolu - hotel@heipark.cz, +420 597 070 410.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+