HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Poslední možnost REZERVACE UBYTOVÁNÍ ZA VÝHODNOU CENU letních balíčků už jen do 31.10.2019!!!

Již 31.10.2019 končí zvýhodněná nabídka letních balíčků na ubytování v Hotelu HEIPARK. Máme poslední volné pokoje pro nadcházející prodloužený víkend. Neváhejte a rezervujte si jeden z nich ještě dnes...

LETNÍ BALÍČEK Č. 1

4.490 Kč / pobyt / balíček

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 3 dny/2 noci
  • ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře - dvouchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 350 Kč / pokoj (bobová dráha, tubing, trampolíny, rodeo býk, golfové odpaliště, lukostřelba, koupání)

 

LETNÍ BALÍČEK Č. 2

6.550 Kč / pobyt / balíček

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 3 dny/2 noci
  • ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji pro 4 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře - dvouchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 550 Kč / pokoj (bobová dráha, tubing, trampolíny, rodeo býk, golfové odpaliště, lukostřelba, koupání)

 

LETNÍ BALÍČEK Č. 3

7.980 Kč / pobyt / balíček

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 5 dní/4 noci
  • ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře - dvouchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 550 Kč / pokoj (bobová dráha, tubing, trampolíny, rodeo býk, golfové odpaliště,lukostřelba, koupání)

 

LETNÍ BALÍČEK Č. 4

12.100 Kč / pobyt / balíček

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 5 dní/4 noci
  • ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji pro 4 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře - dvouchodové menu)
  • 2x bodová karta v hodnotě 350 Kč / pokoj (bobová dráha, tubing, trampolíny, rodeo býk, golfové odpaliště, lukostřelba, koupání)

 

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE

Platnost letních balíčků je od 1.4.2019 do 31.10.2019

  • Dítě do 3 let zdarma bez nároku na lůžko a stravu
  • Třetí osoba (2lůžkový pokoj) nebo pátá osoba (4lůžkový pokoj) nad 3 roky na přistýlce za 600 Kč / noc (vč. polopenze)
  • K letním balíčkům možnost dokoupení 1 noci navíc za 750 Kč / osoba (vč. polopenze)
  • Při objednávce Vám bude vystavena zálohová faktura na 50% z ceny pobytu
  • Platnost letních balíčků je od 1.4.2019 do 31.10.2019


V případě zrušení rezervace si hotel vyhrazuje možnost uplatnit storno podmínky:

  • 20% z ceny pobytu, pokud dojde k jeho zrušení 30 až 15 dní před nástupem na pobyt
  • 50% z ceny pobytu, pokud dojde k jeho zrušení 14 až 7 dní před nástupem na pobyt
  • 80% z ceny pobytu, pokud dojde k jeho zrušení 1 až 6 dní před nástupem na pobyt
  • 100% z ceny, pokud dojde k jeho zrušení v den nástupu na pobyt.

Objednávky balíčků na hotel@heipark.cz nebo telefonicky na +420 597 070 410.

Těšíme se na Vaši návštěvu.
HEIPARK Tošovice

 

 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+