HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Výhodné balíčky ubytování

Podzimní romantika

Vychutnejte si výjimečný gurmánský zážitek v hotelové restauraci a přenocujte se svou drahou polovičkou v našem čtyřhvězdičkovém hotelu.

Balíček zahrnuje:
- 1 noc ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby
- snídaně
- večeře 6-ti chodové degustační menu
- láhev sektu Muškát moravský Frizzante, vinařství Sedlák

Podzimní romantika

 

 

cena: 2490 Kč

Účelem vyplnění a odeslání této poptávky je zrychlení a zjednodušení komunikace s Vámi.

Společnost Hein & spol. – keramické závody s. r. o., areál HEIPARK chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.

Pole označená hvězdičkou jsou povinná!

Při objednávce Vám bude vystavena zálohová faktura na 50% z ceny pobytu.

Platnost balíčku je od 9.11.2018 do 11.11.2018.

K balíčku možnost dokoupení 1 noci navíc za 650 Kč / osoba včetně snídaně.

 

V případě zrušení rezervace si hotel vyhrazuje možnost uplatnit storno podmínky:

  • 20% z ceny pobytu, pokud dojde k jeho zrušení 30 až 15 dní před nástupem na pobyt
  • 50% z ceny pobytu, pokud dojde k jeho zrušení 14 až 7 dní před nástupem na pobyt
  • 80% z ceny pobytu, pokud dojde k jeho zrušení 1 až 6 dní před nástupem na pobyt
  • 100% z ceny, pokud dojde k jeho zrušení v den nástupu na pobyt.

Objednávky balíčků na hotel@heipark.cz nebo telefonicky na +420 597 070 410.

Těšíme se na Vaši návštěvu.
HEIPARK Tošovice


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+