HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

VESELÉ VELIKONOCE V HEIPARKU

Přejeme krásné Velikonoce všem návštěvníkům HEIPARKU a informujeme Vás o provozní době areálu během prodlouženého víkendu od 14. do 17. dubna 2017. V restauraci HEIKALKA si můžete vybrat z jídelního lístku, který je sestaven výjimečně pro tuto příležitost a v restauraci Hotelu HEIPARK nabídneme zvýhodněné Velikonoční menu, které doplní stávající nabídku jídelního lístku.

Provoz areálu během Velikonočních svátků:

Restaurace HEIKALKA od 10 do 21 hodin

Restaurace Hotelu HEIPARK od 10 do 22 hodin

Atrakce od 10 do 21 hodin

 

JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURACE HEIKALKA

PŘEDKRMY

Vajíčkový salátek na máslovém toastu s rukolou  36 Kč

 

POLÉVKY

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky  42 Kč

Jemně pikantní gulášová polévka s pečivem  42 Kč

 

HLAVNÍ CHODY

150 g Jehněčí ragú na zelenině s pečeným bramborem ve slupce  166 Kč

200 g Smažené / přírodní kuřecí řízečky, hranolky / vařený brambor  138 Kč

200 g Vepřová krkovice s grilovanou zeleninou, opékaný brambor  159 Kč

150 g Kuřecí kousky na špenátových tagliatelle sypané parmazánem  164 Kč

100 g Smažený sýr s listovým salátkem, hranolky / vařený brambor s tatarskou omáčkou / kečupem  129 Kč

80 g Kozí sýr s variací listových salátů, vejcem a medovo-hořčičným dresingem  135 Kč

 

DEZERTY / MOUČNÍKY

Palačinka plněná ovocem přelitá čokoládovou omáčkou  60 Kč

Bramborové šišky se šlehaným tvarohem a teplým ovocem  64 Kč

 

 

VELIKONOČNÍ MENU HOTELU HEIPARK

Smetanovo-koprová polévka s lesními hříbky a vejcem  59 Kč

Pomalu pečené francouzské kuřátko s velikonoční nádivkou na dušené máslové zelenině a játrovou omáčkou  199 Kč

Variace listových salátků s trhaným husím masem, pošírovaným vejcem doplněné hoblinkami z parmazánu  164 Kč

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kolektiv HEIPARKU


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+