HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

27.6.-28.6. 2020

RODINNÉ LÉTO ZAČÍNÁ V HEIPARKU!

Oslavte s námi příchod prázdnin! Rodinné léto začíná v Heiparku!
Víkend plný zábavy a atrakcí. Všechny atrakce v ceně vstupného!
Ušetřete nákupem v předprodeji až 50% !
RAINBOW RUN FAMILY, BOBOVÁ DRÁHA, RACING FORMULA, DISCGOLF, THE CHAMBER - ÚNIKOVÁ HRA, MAXI VODNÍ SKLUZAVKA, VODNÍ BITVA, KOLOTOČE, KOUZELNÍK, LETNÍ TUBING, LUKOSTŘELBA, TRAMPOLÍNY, LETNÍ KINO s večerní zábavou a mnohem víc!


RAINBOW RUN FAMILY, BOBOVÁ DRÁHA, RACING FORMULA, DISCGOLF, THE CHAMBER - ÚNIKOVÁ HRA, MAXI VODNÍ SKLUZAVKA, VODNÍ BITVA, KOLOTOČE,KOUZELNÍK, LETNÍ TUBING, LUKOSTŘELBA, TRAMPOLÍNY, LETNÍ KINO s večerní zábavou a mnohem víc!

27.6 a 28.6.2020

Ušetřete nákupem v předprodeji až 50% !

Vstupenky za hubičku nakupujte zde: NÁKUP VSTUPENEK

VSTUPNÉ:
JEDNODENNÍ RODINNÉ VSTUPNÉ - 250,- Kč
(dva dospělí + dvě děti nad 100 cm)

JEDNODENNÍ VSTUPNÉ DOSPĚLÝ - 100,- Kč
(dospělý od 15-ti let)

JEDNODENNÍ VSTUPNÉ DÍTĚ - 50,- Kč
(dítě nad 100 cm do 14-ti let)

DĚTI DO 100 CM ZDARMA!!

*POZOR OMEZENÁ KAPACITA

 heiparkday, atrakce

 

 

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+