HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

HEIPARK DAY 2020 - ZRUŠENO

Přátelé, je nám to moc líto, ale z bezpečnostních důvodů jsme nuceni akci zrušit. Heipark bude o prázdninách plně v provozu.

Přátelé, je nám to moc líto, ale z bezpečnostních důvodů jsme nuceni akci zrušit. Heipark bude o prázdninách plně v provozu. Věříme, že brzy otevřeme i koupaliště, ale organizovanou akci momentálně pořádat nemůžeme. Víkend plný zábavy, který jsme pro Vás intenzivně připravovali přesuneme na příští rok. Peníze za vstupenky Vám v brzké době cca do 7 dnů budou vráceny zpět na účet. Děkujeme za důvěru a věříme, že se i tak v létě potkáme v dobré náladě, protože RODINNÉ LÉTO ZAČÍNÁ V HEIPARKU!!


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu