HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

18.9.-20.9. 2020

HEIBIKEPARK O VÍKENDECH V PROVOZU!!

SPOUŠTÍME VÍKENDOVÝ PROVOZ HEIBIKEPARKU!
PÁTEK - SOBOTA - NEDĚLE

Těší nás, že se Vám naše traily líbí!!

HEIBIKEPARK stále budujeme, ale rozhodli jsme se, že budeme každý víkend v provozu!

Lano pojede vždy takto:

PÁTEK: 12-18 hod za cenu 200,- Kč

SOBOTA: 9-18 hod za cenu 250,- Kč

NEDĚLE: 9:18 hod za cenu 250,- Kč

 

Vstup na traily zakoupíte vždy u holek na baru v restauraci HEIKALKA:-)

Vstup na traily je pouze s platnou páskou!

Upozorňujeme, že stále probíhá výstavba trailů, prosím, respektujte omezení!!

 

 

 

 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu