HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

OTEVÍRÁME DiscGolfPark v HEIPARKU!

Přijďte si k nám zahrát na nově vybudované 9-ti jamkové discgolfové hřiště. Discgolf je zábavná hra pro všechny bez rozdílu věku. Slavnostní otevření proběhne ve čtvrtek 31.5.2018 od 15 hodin!

Provoz discgolfového hřiště bude zahájen ve čtvrtek 31.5.2018 od 15 hodin, kdy si můžete přijít tuto hru vyzkoušet ZDARMA. (Tato akce se vztahuje pouze na vstup, zapůjčení disku a vratná záloha za něj jsou zpoplatněny.)

Fotogalerii ze slavnostního otevření najdete zde!

 Discgolf otevreni

Ceník DISCGOLFU

Aktivity/Atrakce  Cena  Poznámka 
 Celodenní vstup  100 Kč/os  počet kol není omezen
 Půjčení disku  20 Kč  1 ks
 Vratná záloha  300 Kč  1 disk

 

Discgolf je jedním z nejrozšířenějších sportů s létajícím talířem. Pravidly je podobný klasickému golfu. Cílem hry je dohodit diskem do koše s co nejmenším počtem hodů. 

 

Těšíme se na Vás :-)


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+