HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

ZIMNÍ SERIÁL CZECH DOWN HILL STARTUJE V TOŠOVICÍCH

ZÁVODY NA TRAŤI MAROSANA V HEIBIKEPARKU UŽ TUTO SOBOTU!

Pořadatel: SK Grafobal ve spolupráci s Heiparkem Tošovice
Termín závodu: sobota 3.12.2022
Místo závodu: Heipark Tošovice


Vypsané kategorie:
Muži : 19 a více ( ročník 2003 a méně )
Junior : 15 - 18 let ( 2004 - 2007 )
Naděje: 10 - 14 let ( 2012 - 2008 )

Downhill sprint : Trať Marosana., startuje se jednotlivě v 30 sekundovém intervalu a závod bude
kvalifikací na odpolední DH eliminátor. podle počtu startujících a počasí určíme jestli se pojede jedna,
nebo dvě měřené jízdy.


Downhill eliminátor: 13 hod - 1.kolo vyřazovacích jízd ( pavouk pro 64 jezdců v každé kategorii) - čtyři
jezdci současně na trati , nasazení do pavouka si jezdci vylosují. nejlepší dva jezdci z každé jízdy
postupují do dalších rozjížděk.


Jízdy útěchy....ve 13.30 hod. startují společně všichni vyřazení jezdci z prvního kola a vítěz jízdy získá poukaz na
startovné ZDARMA na vybraný závod Czech DH cupu 2023.


2 kolo vyřazovacích jízd ve 13.35 hod. stejný systém jako v 1 kole
Semifinále : 16 nejlepších v každé kategorii ( 4 jízdy po 4 jezdcích )
Finále : 8 jezdců kteří postoupili z rozjížděk odstartuje společně ve finálové jízdě o celkového vítěze
( každá kategorie má samostatný start )


Kancelář závodu: U restaurace Heikalka


Startovné + vývoz : 500,-Kč
(obsahuje startovné, vývoz vlekem, pitíčko a lístek na bobovou dráhu )


Registrace: do 1.12.2022 do 22 hod .na :
 http://www.casomeric.cz/registration/reg_form_DH.php?zavod=3524 

Seznam přihlášených:

http://www.casomeric.cz/registration/list_reg_DH.php?zavod=3524


Časový plán: 9,00 – 10,30 hod. prezentace

11,00 hod start Downhill sprint - Marosana
13,00 hod. start Downhill eliminator
15,00 hod. vyhlášení výsledků

Ceny + Prémie: věcné ceny a poháry za 1-3.místo v každé kategorii
Prémie - poukazy pro vítěze DH eliminátoru na startovné zdarma ve vybraném závodě Czech DH cupu
v sezoně 2023


Poukaz získává i vítěz jízdy útěchy vyřazených účastníků 1 kola DH eliminátoru.

Pořadatel si vyhrazuje právo na doplnění a změny v rozpisu závodu.

Infolinka k závodu : 602553211 - hlavní pořadatel

 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu