HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

17.9. 2022

Red Bull UCI Pump Track World Championships Qualifier - INFORMACE!!

Už brzy se potkáme na pump tracku v Tošovicích!
Chceš závodit nebo jen koukat? Zde najdeš informace!

Už 17. září se potkáme v Heiparku Tošovice, kde proběhnou první oficiální mezinárodní závody Red Bull UCI Pump Track World Championships Qualifier na Velosolutions Pumptracku, který jsme postavili v roce 2021.

Na dráze dlouhé 225 metrů se bude závodit ve dvou kategoriích MUŽI a ŽENY. Zůčastnit se může každý, třeba i ty! Podmínkou je být narozen v roce 2005 a dříve. 
Vitězové obou kategorií získávají letenku a účast na finále Red Bull UCI Pump Track World Championships, které se bude konat v jihoamerickém Santiagu de Chile!
K tomu, aby jste mohli závodit potřebuješ licenci Svazu cyklistiky a zde najdeš návod, jak si můžeš licenci zařídit! 

Pro diváky bude vstup na akci ZDARMA!
Připravujeme stanové městečko, celý víkend bude v provozu HEIBIKEPARK a spousta atrakcí v areálu!

Pokud chceš závodit, musíš se registrovat. Startovné je 20 Euro.

REGISTRUJ SE ZDE

Pokud nemáš licenci, stáhni si tyto dokumenty, kde najdeš návod jak ji získat. Vyplň přihlášku a zašli na uvedený email dle instrukcí.
Poplatek za zřízení licence je 450,- Kč a platí do konce roku 2022.

Pozor, registraci je nutné provést nejpozději do 14.9.do 19:00 hod

Přijedeš karavanem nebo se stanem, je možné přespat na vyhrazených místech.Koukni na mapky! 

Tak neváhej, protože tohle ještě Česko nezažilo!

NÁVOD JAK ŽÁDAT O LICENCI

SOUHLAS SE ZVEŘEJNĚNÍM ÚDAJŮ

ŽÁDOST O MEZINÁRODNÍ LICENCI

Více info + akreditace novináři :

email: bike@heipark.cz
tel: +420 777 80 80 94

 

Předběžný harmonogram:

 Friday

13:00 – 18:00 Registrace a treninky / Registration and free practice 

 

Saturday

09:00 – 12:00 Registrace a treninky / Registration and free practice

12:15 – 12:30 Porada se závodníky / Riders Briefing

12:30 – 15:00 Závody / Timed runs

15:00 – 16:00 Exhibice Bike oĆlock / Break to prepare finals –Bike O'Clock show

16:00 – 18:00 Závody - finále / Knock-out heat finals

18:15 – 18:30 Vyhlášení vítězů / Award Ceremony

18:30 – ? Párty u restaurace Heikalka / Open End Party, BBQ, concerts, etc.

 

PUMP_2

 

 MAPA_1

 

RED BULL UCI PROGRAM

 

 

 

 

 

 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu