HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

PUMPTRACK V TESTOVACÍM PROVOZU

PUMPTRACK V TESTOVACÍM PROVOZU

Spouštíme do testovacího provozu Velosolutions pumptrack, který nemá v České republice obdoby!
Závodní pumptrack té nejvyšší kvality, dětský pumptrack a skákací jumpline, to vše v celkové délce skoro 400 metrů!
Užijte si nespočet kombinací a transferů! Děkujeme mezinárodnímu týmu Velosolutions!!
Upozorňujeme, že jde o testovací provoz, jízda je na vlastní nebezpečí!! Prosím, respektujte značení, při porušení budete vykázáni.
PROSÍME, NEŠLAPEJTE PO TRÁVĚ!! !!ZÁKAZ JÍZDY NA KOLOBĚŽKÁCH!!
Vstup zdarma. Děkujeme
 
 
 
 
 

CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu