HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

KOLO K PRODEJI

NABÍZÍME K PRODEJI KOLO SANTA CRUZ NOMAD

Prodáváme loňské kolo Santa Cruz Nomad velikost M (zelené).
Kooa jsou po kompletním zimním servise.

Perfektní kolo nejen do bikeparku má nové obutí, repasované vidlice i tlumič, vyměněny ložiska a mnoho dalšího.
Kompletní servisní soupis k nahlédnutí. Kolo bylo loňskou sezonu v půjčovně.
Doživotní záruka na rám! Kolo má folii, zelené má odřené páčky a řídítka.
Cena nového kusu je 170 tis včetně DPH.
Nyní nabízíme za 105 tisíc včetně DPH (odpočet 21% možný).
Kolo prodáváme bez pedálů.

Jedná se o model Santa Cruz Nomad C R-KIT https://www.santacruzbicycles.com/en-US/bikes/nomad

V případě zájmu pište na bike@heipark.cz nebo volejte 777808094

SANTA CRUZEnjoy


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu