HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

HEIPARK bude hostit The Red Bull UCI Pump Track World Championships

17.září 2022 se HEIPARK stane součástí světového závodu v jízdě na pumptracku!
Na pumptracku, který nemá v České republice konkurenci se totiž pojede kvalifikace Mistrovství světa v jízdě na pumptracku.
Závod, který pořadatelsky zaštiťuje RedBull a licencčně UCI se pojede v České republice poprvé.

Závodníci budou soutěžit ve dvou kategoriích (muži a ženy) o to, kdo zajede nejrychlejší čas na hlavním pumptracku o délce 225 metrů! 


První dva vítězové obou kategoríií získají postup a dopravu zdarma na finále The Red Bull UCI Pump Track World Championships, které se bude konat v jihoamerickém  Santiago de Chile.
Součástí akce bude párty pod křídly Redbull a další vychytávky! 

Pokus si to chceš rozdat na rozpáleném asfaltu i ty, neváhej a přihlas se do závodu na stránkách eventu ZDE!

Zakroužkujte si datum 17.9. do svých kalendářů, pokud chcete zažít závod na světové úrovni!

REDBULL PUMPTRACK

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu