HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

DEN NA KOLECH S MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM

Už 15.10. se do Heiparku sjedou všichni malí i velcí amatérští bikeři.
Budeme závodit o stošest na dětském trailu
nebo našem Pump tracku!
A k tomu vstup na atrakce za jednotné vstupné !

Závody jsou pro všechny amatérské a nelicencované bikery a bikerky! 

The races are for all amateur and unlicensed bikers!

Na akci bude k vidění prezentace dovedností na kole
a exhibice parťáků z FLOWRIDE týmu! JAK KLUCI JEZDÍ KOUKNI TADY
Dále si budete moci vyzkoušet novinky výrobce kol  NS BIKES !
Najdete zde expozici turistických oblastí severní Moravy (Opavské Slezsko, PoOdří) 
Můžete se těšit na prezentaci BESIPu a mnoho dalších.

V rámci akce máte možnost si zakoupit
jednotné vstupné na atrakce za cenu 200 Kč.

(platí pro všechny návštěvníky od 7 let, vstup do 6 let včetně je zdarma - (věk nutno prokázat například kartičkou pojištěnce)

To znamená, že si koupíš vstup za 200,- Kč a dostaneš neomezený vstup na atrakce během soboty 15.10.2022.

Do HEIbikeparku bude zvýhodněný jednotný vstup v ceně 200 Kč.
Jezdit můžete na všech trailech kromě pumptracku a dětského trailu.

 

REGISTRUJ SE DO ZÁVODU UŽ NYNÍ ON - LINE, PROTOŽE REGISTRACE JE OMEZENA POČTEM.

Registrace do závodu je zdarma, jezdec zaplatí pouze vratnou zálohu 100,- Kč za číslo.
- platba zálohy je možná pouze v hotovosti, nelze platit kartou

Vyber si svou kategorii

Online registrace je ZDE

Všichni budou závodit jednotlivě a na čas.
Každý biker pojede v závodě dvě jízdy a bude se počítat jeho nejlepší čas.

Katogorie závodů na dětském trailu budou rozděleny věkově a na kluky a holky:


Odrážedla 0- 4 let  - dětský trail 100 metrů
Kolo 3 - 5 let - dětský trail 100 metrů
Kolo 6 - 7 let - dětský trail 250 metrů
Kolo 8 - 10 let - dětský trail 350 metrů

Katogorie závodů na pump tracku budou rozděleny věkově a na kluky a holky:

Kolo 11 - 14 let 
Kolo 15 - 18 let
Kolo 19 - 99 let

(minimální povinná bezpečnostní výbava: přilba, doporučujeme kolenní a páteřní chránič)

 

Časový harmonogram akce

REGISTRACE

  9:00 - 10:00 - registrace - potvrzení registrací

 

ZÁVODY NA DĚTSKÝCH TRAILECH

   9:00 - 10:00 - tréninky na dětském trailu
 10:00 - 13:00 - závody na dětském trailu
             13:00 - vyhlášení výsledků závodů na dětském trailu

ZÁVODY NA PUMPTRACKU

  9:00 - 13:00 - tréninky na pump tracku
13:30 - 16:00 - závody na pump tracku
            16:00 - vyhlášení výsledků na pump tracku

*časový harmonogram se může v závislosti na počtu registrovaných měnit

 

Těšíme se na Vás!  

DEN NA KOLECH MAPA

 DEN NA KOLECH V HEIPARKU

 

 

MAPA HEIBIKEPARKDNY NA KOLECH S MSK


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu